Explorator blockchain, Meet the team - Electroneum


explorator blockchain

Deținătorul a două alte afaceri digitale de succes; SiteWizard agenție digitală și Retortal planificator rețele sociale. Nick Cook Head of Operations Nick are mai mult de explorator blockchain de ani de experiență în consultanța unora dintre cele mai mari firme auto, printre care și Aston Martin, Bentley și Jaguar Land Rover.

  • Urmărește-ne sau alăturați-vă al nostru Blockchain Explorer este o aplicație care vă permite să vizualizați conținutul unei baze de date de tip blockchain.
  • Meet the team - Electroneum
  • Fairspin Casino: câștiguri de milioane de dolari garantate de Blockchain Adăugată pe site de Eseu pe 10 noiembriemarcat ca Tranzacții garantate prin contracte inteligente, statistici de joc care pot fi verificate pe un explorator blockchain, aproximativ
  • Local Services - Electroneum
  • Opțiunea 24 retragere
  • Blockchain Explorer - ce este și cum să-l utilizați? Instrucțiuni, ghid
  • Cum să tranzacționați cel mai bine recenziile de opțiuni binare
  • В мире порядка и стабильности, в мире, основные черты которого оставались неизменными миллиард лет, неудивителен был, наверное, всепоглощающий интерес к играм, основанным на случайности.

Barry Last Head of Tech Development Barry este un Arhitect Soluționist experimentat care și-a petrecut ultimii 15 ani lucrând pentru unul din liderii industriei auto, un specialist cu mai multe premii. Chris Harrison Head of Blockchain Chris s-a alăturat echipei noastre în și a fost co-arhitectul blockchain-ului nostru monitorizat.

explorator blockchain

Acum, el se ocupă de evoluția blockchain-ului, de integrările în schimburile de criptomonede și de aplicațiile suplimentare pentru dispozitivele și ecosistemele terță-parte. Cathy Jenkins Head of Marketing Cathy s-a alăturat echipei noastre în pentru a ne ajuta să ne stabilim rețeaua de parteneriate cu ONG-urile.

explorator blockchain

De atunci, Cathy a fost numită Șefa Departamentului de Marketing, pentru a susține eforturile companiei de a dezvolta o prezență globală. Chris Norris Head of Corporate Relations Cu mai mult de 18 ani în poziții cheie la instituții financiare globale, printre care și Explorator blockchain Lynch și Citigroup, Chris este determinat să promoveze Electroneum pe măsură ce explorator blockchain financiară acceptă criptomonedele.

explorator blockchain