Concert rock Brasov – Lotul National de Hardcore, Spectral si Taine

Va invitam sa vedeti fotografiile facute de noi, la concertul rock din 28 martie 2009, de la clubul Joy Art Cafe. Trei nume grele ale rockului romanesc sunt invitate pentru un show de exceptie in Clubul Joy Art Cafe din Brasov pe 28 martie 2009: Taine (Bucuresti), Spectral (Pitesti, Bucuresti) si Lotul National De HardCore (Brasov).


  • Taine, trupa care nu a mai calcat Brasovul de mai bine de trei ani, a promis ca va face un show de exceptie, in maniera personala.
  • Spectral, trupa formata in 2004, a reusit sa se faca cunoscuta in undergroundul romanesc prin tehnicitate si stilul incendiar afisat pe scena.
  • Lotul National de Hardcore se defineste astfel: a inceput prin toamna lui 1995, cand Adi (bass/tobe programabile) si Iovanu (chitara/voce) au hotarat ca nu mai e cazul sa fie cei mai tari artisti in viata de pe scara lor de bloc, si ar trebui sa scoata capul in lume. Asa a luat nastere Lotul National de Hardcore.

Concertul a inceput la ora 20.00, iar biletele au costat 15 lei. Evenimentul este organizat de Bangyourbrain.com, Radio Joy Art si Taine. Adresa Club Joy Art Cafe: Str. Branduselor, nr. 54 (langa ITC), Brasov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *