“Braşov. Oferte beton cu 9 lei pentru un corp de invidiat”

DCIM100GOPROOare ce-o fi vrut sa spuna autorul articolului “Braşov. Oferte beton cu 9 lei pentru un corp de invidiat” de la Transilvania Expres (MyTex Brasov). Observ zi de zi un zgomot imens si continuu din titlurile acestea fantastice, umflate si incitante: Vezi acum … Vezi de ce… Citeste cum… Cum sa faci… Oferta beton…

Mai scriam mai demult ca ma deranja stilul acesta pompieristic in gen realitatea, gandul, cancan si alte posturi, ziare, site-uri din mass media romaneasca. Sa analizam oferta actuala. Cred ca “ofera mai multe oferte” de beton, la pretul de 9 lei, pentru ca sa am un corp de invidiat. Nu se specifica:

  • Cat beton trebuie sa consum, ca sa ajung sa am corpul “de invidiat”
  • Cine ma va invidia: eu uitandu-ma in oglinda, ceilalti oameni vazandu-ma la piscina sau intr-o poza pe Facebook
  • care sunt standardele de invidie si standardele la care trebuie sa ajung

Avem mai jos si textul articolului din MyTex:

Orice femeie care îşi doreşte să slăbească rapid sau să-şi menţină tonusul actual poate apela la cea mai bună ofertă de pe piaţă, disponibilă pe ofertebeton.ro. Astfel, persoanele de sex feminin interesate pot achiziţiona de pe ofertebeton.ro un voucher de numai 9 lei pentru a beneficia de o reducere de 94%, de la 980 de lei la 59 lei. Pentru aceşti bani, clientele salonului pot achiziţiona un pachet de remodelare corporală. Acesta include 12 şedinţe de slăbire rapidă şi tonifiere, 6 şedinţe în capsulă Souplesse, 6 şedinte de tunel pentru eliminarea celulitei şi nu în ultimul rând 3 şedinte de vaccum. De asemenea, salonul de înfrumuseţare oferă şi 4 şedinţe presoterapie, operaţiune care accelerează circulaţia limfatică şi sangvină.

Deci pana la urma vei cumpara cu 9 lei un voucher, cu care vei putea plati apoi 59 de lei, deci “betonul” costa in total: 9 + 59 = 68 lei + comisioanele bancare + o parte din factura de internet. Tot din articol imi dau seama ca numai “persoanele de sex feminin”, adica femeile pot consuma beton, pentru “remodelare corporală”. Vad o capsula si un tunel in oferta, deci au si calatorie intergalactica in capsula si prin tunel. La “vaccum” nu ma pricep, deci pot doar sa fac misto, dar nu fac.

De ce ajungem sa comentam pe Internet si alte retele “de socializare”?
Pentru ca articolele scrise prost sau cu titluri “de-am-boulea” pot sa strice afacerea. Tot din articol imi dau seama ca este o reclama mascata la “ofertebeton.ro”, pentru ca nu are link direct spre oferta salonului si nici nu se specifica numele salonului. Ramene sa iti folosesti creierul reptilian, sa dai click pe link si apoi sa iti petreci timp sa cauti aceasta oferta beton.
Eu am dat click si incerc din prima pagina sa identific oferta: “Joaca biliard”, “Schimba radical imaginea”, “Trupul perfect”, “unghii impecabile”, “rezerva un loc”, “Vacanata la…”, “Fii sexy si rea”, “Costum de craciunita”. Of, am renuntat, nu mai vreau beton, nici macar nu imi pot schimba gandul de a benecifia de oferta si sa iau altceva. Ma gandisem un pic la un concert de ziua Unirii la Filarmonica din Brasov (Sala Patria), dar am renuntat caci te pune pe niste scaune pe scena sau unele obosite, puse pe culoarele de acces, caci daca e ieftin, ieftin sa fie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *