Investitori bitcoin, Ce Este Bitcoin și Cum se Tranzacționează [Totul Despre Bitcoin]


opțiune de stoc

Ce înseamnă pentru economie că România trece la statutul de "piaţă emergentă" Autoritatea este conștientă că unele companii oferă investiții în criptomonede sau active ce au la bază monede virtuale ce promit investitori bitcoin mari.

Însă, dacă consumatorii investesc în acest timp de produse, ei trebuie investitori bitcoin fie pregătiți să piardă toți banii, arată reglementatorul. Mesajul autorității vine pe fondul volatilități foarte ridicate de pe piața criptomonedelor.

câștigurile pe internet mobil

Bitcoin și alte monede virtuale au scăzut luni, ceea ce a șters aproximativ de miliarde de dolari din valoarea totală investitori bitcoin criptomonedelor. Spre exemplu, bitcoin, care a atins săptămâna trecută maximul istoric de aproape 42 de mii de dolari, este cotat acum la 34 de mii de dolari.

strategii de opțiuni binare profitabile și precise

Însă aprecierea foarte rapidă a bitcoin i-a făcut pe unii analiști să avertizeze că ne aflăm în prezența unei bule speculative care s-ar putea sparge în curând. Cea mai cunoscută criptomonedă a crescut cu peste la sută în ultimele 12 luni.

cum să începeți să efectuați tranzacționarea în valută

Autoritatea de reglementare este în mod clar îngrijorată investitori bitcoin faptul că riscurile inerente criptomonedelor sunt agravate de înșelătorii și de firme nereglementate care vizează oamenii de rând cu materiale de marketing care evidențiază doar avantajele investiției în criptomonede, dar nu și riscurile, arată un analist financiar al AJ Bell.

Recent, Autoritatea de Supraveghere Financiară din Marea Britanie a introdus reguli mai stricte în domeniul criptomonedelor și a interzis vânzarea către micii investitori de instrumente derivate ce au la bază croptomonede.

semnale verificate pentru opțiuni binare

Totodată, autoritatea, care a introdus și un registru pentru companiile ce utilizează astfel de active, a avertizat că firmele care operează fără a se înregistra comit o înfracțiune.