Opțiunea ro


Anulare Folosirea opțiunii Nu deranjați pe iPhone, iPad și iPod touch Cu ajutorul opțiunii Nu deranjați poți dezactiva sunetul opțiunea ro, alertelor și notificărilor pe care le primești în timp ce dispozitivul este blocat.

cum să câștigi bani pe bitcoins din comentarii zero

Poți inclusiv să programezi opțiunea Nu deranjați și să permiți opțiunea ro de la anumite persoane. Activarea sau dezactivarea opțiunii Nu deranjați Dacă opțiunea Nu deranjați este activată, în bara de stare apare o pictogramă semilună.

Deschide centrul de control pe iPhone sau iPod touch ori pe iPad.

tipuri de câștiguri pe internet pentru începători

Apoi, ține apăsată pictograma semilună pentru a regla rapid configurările opțiunii Nu deranjați sau atinge pictograma semilună pentru a activa sau a dezactiva această opțiune. În cazul în care configurezi o alarmă în aplicația Ceas, alarma respectivă se declanșează chiar dacă opțiunea Nu deranjați este activată. Află cum să configurezi și să gestionezi alarmele.

faceți bani ușor

Schimbarea configurărilor Dacă nu vrei să fii deranjat un anumit timp, poți să configurezi o programare. De asemenea, poți să alegi când să primești alerte, apeluri și notificări: Silențios: alege această configurare pentru ca sunetul apelurilor și notificărilor să fie dezactivat întotdeauna sau numai atunci când dispozitivul este blocat.

super indicator de opțiuni binare

Apeluri permise de la: permite apeluri de la oricine, de la nimeni, de la contactele favorite sau de la anumite grupuri de contacte stocate pe dispozitiv sau în contul iCloud. Apeluri repetate: dacă cineva te sună de două ori în interval de trei minute, al doilea apel nu va fi opțiunea ro opțiunea ro silențios. Vizualizează și gestionează notificările și redu numărul de întreruperi de pe parcursul unei zile.

program automat pentru opțiuni binare

Data publicării:.