Opțiuni deschise. Setarea opțiunilor de utilizator pentru baza de date curentă


Gestionarea ferestrelor pe Mac Când deschideți o aplicație sau Finder pe Mac, o fereastră se deschide pe desktop. O singură aplicație este activă la un moment dat; numele aplicației cu litere aldine și meniurile aplicației sunt afișate în bara de meniu.

Pages pentru Mac: Exportul unui document Pages în PDF sau într-un alt format de fișier

Unele aplicații, cum sunt Safari sau Mail, vă permit să deschideți mai multe ferestre sau tipuri diferite de ferestre în același timp. Deplasarea, alinierea și fuzionarea ferestrelor Pe Opțiuni deschise, efectuați oricare dintre următoarele acțiuni: Deplasarea unei ferestre: Trageți fereastra din bara de titlu în locul unde doriți să o plasați.

comentariu despre gcm forex

Unele ferestre nu pot fi deplasate. Alinierea ferestrelor: Trageți o fereastră aproape de o alta — pe măsură ce fereastra se apropie de cealaltă, se aliniază fără să se suprapună. Puteți poziționa mai multe ferestre una lângă alta.

Gestionarea ferestrelor pe Mac

Pentru a face ferestrele învecinate de aceeași dimensiune, trageți marginea pe care doriți să o redimensionați — pe măsură ce se apropie de marginea ferestrei învecinate, aceasta se aliniază cu marginea și se oprește. Consultați Utilizarea opțiuni deschise în ferestre. Maximizarea sau minimizarea ferestrelor Pe Mac, efectuați una dintre acțiunile următoare într-o fereastră: Maximizarea unei ferestre: Apăsați și țineți apăsată tasta Opțiune în timp de faceți clic pe butonul verde de maximizare din colțul stânga sus al ferestrei aplicației.

Pentru a reveni la dimensiunea anterioară a ferestrei, faceți Opțiune-clic din nou opțiuni deschise buton.

indicatori unici pentru opțiuni binare

Puteți seta o opțiune în preferințe Dock și bara de meniu pentru a minimiza o fereastră dacă faceți dublu-clic pe bara de titlu. Majoritatea ferestrelor pot fi redimensionate manual. Trageți de marginea ferestrei sus, jos sau lateral sau faceți dublu clic pe o margine pentru a extinde marginea respectivă a ferestrei.

Download Cate Op?iuni Binare Sunt Deschise, semnale de opțiuni binare de la oameni reali

Comutarea rapidă între ferestrele aplicației Pe Mac, efectuați oricare dintre următoarele acțiuni: Comutați la aplicația anterioară: Apăsați Opțiuni deschise. Derulați prin toate aplicațiile deschise: Apăsați și țineți apăsată tasta Comandă, apăsați tasta Tab, apoi apăsați tasta Săgeată stânga sau dreapta până când ajungeți la aplicația dorită.

strategia de opțiuni binare prnce acton

Eliberați tasta Comandă. Dacă vă răzgândiți în timp ce derulați prin aplicații și nu doriți să comutați aplicațiile, apăsați Esc Escape sau tasta Punct, apoi eliberați tasta Comandă.

Pages pentru Mac: Exportul unui document Pages în PDF sau într-un alt format de fișier

Închiderea ferestrelor Pe Mac, efectuați oricare dintre următoarele acțiuni: Închiderea unei singure ferestre: Într-o fereastră, faceți clic pe butonul roșu Închide din colțul din stânga sus al ferestrei sau apăsați Comandă-W. Închiderea tuturor ferestrelor deschise pentru o aplicație: Apăsați Opțiune-Comandă-W.

Închiderea uneia sau a tuturor ferestrelor pentru o aplicație nu duce la închiderea sau terminarea aplicației. Pentru aceasta, apăsați Comandă-Q sau faceți clic pe numele aplicației în bara de opțiuni deschise, apoi selectați Termină [Aplicație].

câștigurile bitcoin 2022

Consultați Terminarea aplicațiilor. Puteți ascunde aplicația activă apăsând Comandă-H. Utilizați Mission Control pentru a aranja rapid ferestrele deschise și spațiile pe un singur nivel, astfel încât să o identificați cu ușurință pe cea de care aveți nevoie.