Opțiuni lunare, 【国内正規総代理店アイテム】 sandal ribbon シューズ EV サンダル ribbon-サンダル


opțiuni lunare cum să cumperi o opțiune de vânzare

Ca măsură de precauție pentru specialiștii noștri în asistență, dată fiind situația privind virusul COVID, lucrăm cu o echipă restrânsă. Vedeți ce opțiuni aveți pentru a intra în legătură cu un specialist în asistență sau consultați Centrul de ajutor.

Gestionarea plăților recurente și a abonamentelor Puteți să faceți dezvoltarea de opțiuni pentru debitări recurente și alte servicii, accesând pay.

opțiuni lunare bani pentru a face un site web

Pentru a vedea debitările recurente: găsiți produsul pe care doriți să-l afișați și atingeți sau dați opțiuni lunare pe Gestionați.

Înțelegerea modului de plată În funcție de produsul sau serviciul Google, plățile recurente se încadrează într-una dintre următoarele patru categorii: plăți automate - atunci când datorați o anumită sumă, metoda de plată va fi debitată automat; plăți automate lunare - metoda de plată opțiuni lunare debitată în același moment în fiecare lună; plăți manuale - puteți să plătiți o taxă în avans pentru un produs sau serviciu pe care îl veți primi sau folosi ulterior.

Club10 lei lunar Intrati in Club si savurati comunicarea cu familia, prietenii si colegii.

Gestionarea metodei de plată automată Schimbarea metodei de plată opțiuni lunare Conectați-vă la Abonamente. Găsiți abonamentul pe care doriți să-l modificați și dați clic pe Gestionați. Sub cardul pe care îl folosiți în prezent pentru plăți, dați clic pe Schimbați metoda de plată.

Dacă nu vedeți această opțiune, dați clic pe Gestionați metodele de plată.

opțiuni lunare platforma de tranzacționare binomo

Alegeți o metodă de plată. Alegeți Trimiteți.

Тысячи раз он наблюдал этот акт творения, почти не вспоминая, что где-то должен существовать прототип являющегося в мир предмета. Подобно тому как человеческий ум может надолго сосредоточиться на одной мысли, несравненно больший по объему мозг, являвшийся, однако, лишь частью Центрального Компьютера, мог объять и удержать в себе навечно самые сложные понятия.

Conectați-vă la Abonamente. Alegeți Actualizați metoda opțiuni lunare plată de rezervă.

opțiuni lunare opțiuni foreca

Notă: anumite metode de plată nu pot fi folosite pentru abonamente. Anularea unui abonament Dacă anulați un abonament, orice plată pe care ați făcut-o nu va fi rambursată.

Introducere în Euroloads

Anulările nu pot fi retrase, dar puteți oricând să vă reabonați.